Breaking News
Home > НОВИНИ > ИНИЦИАТИВИ > ПОДПИСКА за ПРАВОТО на ИЗБОР на вегетарианците и техните деца

ПОДПИСКА за ПРАВОТО на ИЗБОР на вегетарианците и техните деца

Да организираме всички заедно подписка в подкрепа на ПРАВОТО на ИЗБОР за вегетаринаците и техните деца – подкрепяме идеята да се осигури вегетарианска храна в заведенията, които се финансират с бюджетни средства от държавата.
ПОДПИСКАТА НЕ Е ЕЛЕКТРОННА!

Как можете да се включите?
1. Поканете приятели в събитието, за да се популяризира (Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/574485752618962/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular).
2. Вижте списъка с обявените места, където може да се намери подписката разпечатана. Отидете на най-удобното за вас място и се подпишете.
3. Изтеглете файла с подписката и принтирайте няколко листа от нея. Обиколете всичките си приятели и познати с въпроса Биха ли подкрепили правото на Избор на вегетарианците и ако да – ги помолете да се подпишат на вашето копие. Предайте запълнените с подписи листи в най-удобното за вас място от списъка.
4. Ако нямате възможност самостоятелно да отпечатате копия, но имате желание да дадете на приятели и познати – отидете до най-близкото място от списъка и вземете няколко празни подписки оттам. Преценете колко листа да вземете спрямо бройката, която смятате, че ще запълните – по-добре да имате повече и да не се запълнят, отколкото да не ви стигнат :) На един лист има 22 реда за попълване.
5. Намерете в своя град веге-ресторант, био магазин или магазинче за здравословни продукти, идеи, неща… или йога клуб и всяко място, което има отношение и се сещате, че е възможно да ни подкрепят – и попитайте дали биха подкрепили каузата като се постави подписката при тях, а ние ги обявим като адрес за съответния град в това събитие. Когато това стане се свържете с нас, за да ни кажете адреса да ги добавим. В този случай ще трябва да им се даде освен подписката (тя се принтира задължително черно-бяла) и мини плакатчето (А4 формат), което да се постави на видимо място за да провокира клиентите на съответното място и за да е видимо за всички, които търсят съответното място според подадения от нас списък. Другия ангажимент, който поемате с тази организация – е да проверявате периодично дали и как върви подписката, има ли нужда от някаква помощ да се окаже и в крайна сметка, когато се съберат някакво количество попълнени листи – да ни се изпратят в София за централизирано събиране и преброяване.

Това, което е важно да се знае!
Първата колона с номерацията не се попълва! Тя трябва да е обща за всички листи, независимо от кой град (или държава :)) са дошли.

Ако се сещате още нещо. Тук е мястото да го споделите.

МЕСТА, на които може да се намери подписката:
СОФИЯ
1. Слънце и луна – веге ресторант, ул. 6-ти септември 39 (малките пет кьошета) > www.sunmoon.bg/restaurant
2. Зоя БГ – био магазин, ул.Аксаков 22 > www.zoya.bg
3. Dream House – веге ресторант, ул. Алабин 50А, ет1 > www.dreamhouse-bg.com
4. Кринг – веге ресторант, ул. Цар Симеон 72 > www.kring.bg
5. Магазинче за истински неща – ул. „Солунска“ 42 > www.poliana.bg

БУРГАС
1. бул. Демокрация, базар трета поликниника, магазин за ядки (има плакатче на стъклото и се вижда)
2. Tea House Burgas, пл. Тройката 4

ПЛОВДИВ
1. „Хранкооп Пловдив“ се присъединява към подписката в подкрепа на ПРАВОТО на ИЗБОР за вегетаринаците и техните деца да бъде осигурена вегетарианска храна в заведенията, финансирана с бюджетни средства от държавата. Ако искате да се присъедините и вие, елате всяка събота от 11 до 19 часа на Фермерския пазар в МОЛ Пловдив на вегетарианските щандове на Veggic, Vega и Meleto и се подпишете. Подписката ще се събира до 8 февруари 2014
2. Йога студио Шакти
ЖК Тракия, ТЦ „Аримаг“, ет. 3

ШУМЕН
1. Mагазин за здравословни храни „Слънце“
ул. „Цар Асен I“ №8

ДОБРИЧ
1. Магазинче за здравословни храни „Добрата Фея“
ул. „Сан-Стефано“ 6а
2. Био-магазин „Хармония“
ул. „Независимост“ 26

ВАРНА
1. Вегетариански ресторант „Жасмин Хаус“
ул.Петко Каравелов 26

СТАРА ЗАГОРА
1. Хранкооп Стара Загора и ГЕОДЕЯ СОФТ ООД
Научно-технически съюз, ет.3

 

About Атанас Маринков

Вегетарианец от 2004-та година. Интересувам се и от фентъзи, научна фантастика, уебдизайн, еко-селища, езотерика.

Check Also

ОТВОРЕНО ПИСМО до Нова ТВ и Продуцентите на сериала “Откраднат живот”

ОТНОСНО: ПОДВЕЖДАЩИ ВНУШЕНИЯ И ЗЛОУПОТРЕБА С АКТУАЛНАТА ТЕМА ЗА ПОЛЗИТЕ И ЕВЕНТУАЛНИТЕ ВРЕДИ ОТ ВЕГЕТАРИАНСКИ …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *