Breaking News
Home > ВЕГЕТАРИАНСТВОТО > ВИДЕО > РЕВОЛЮЦИЯ В ХРАНЕНЕТО – петицията на Джейми Оливър

РЕВОЛЮЦИЯ В ХРАНЕНЕТО – петицията на Джейми Оливър

Превод: АНА–РЕЯ ХРИСТОВА
Редакция: РАЛИЦА БЛАГОВЕСТОВА

Здравейте, Джейми е тук.

Нуждая се спешно от вашата помощ, за да постигнем реална промяна. В момента сме изправени пред глобална епидемия от напълняване, с 42 милиона деца под пет годишна възраст по целия свят с наднормено тегло или затлъстяване. Ще стигнем дъното, където следващото поколение ще живее по-кратко от родителите си, ако не предприемем нищо, за да поправим тези тревожни статистики.
Така че, умолявам ви да направите две прости неща. Първо, моля ви, подпише тази петиция, за да покажете своята подкрепа за въвеждане на задължително практическо образование по отношение на храната в училищата по целия свят, а след това, най-важното, споделете я чрез своите социални мрежи.
От жизнено важно значение е да въоръжим бъдещите поколения с уменията, от които те спешно се нуждаят, за да водят по-здрав, по-щастлив и по-продуктивен живот. Аз силно вярвам, че това е човешко право на всяко дете и се надявам да се съгласите.
Ако ми помогнете да получим подписите на милиони хора по света, ще създадем достатъчно мощно движение, което да окаже нужния натиск, за да бъдат предприети действия от всички правителства на Г-20. Хранителното образование ще промени живота на следващите поколения, затова – моля ви да помогнете. Не мога да направя това без вас.
Подпишете, споделете и нека вдъхновим правителствата да вземат правилното решение.

С голяма любов,
Джейми Оливър

БЪЛГАРСКО ВЕГЕТАРИАНСКО ОБЩЕСТВО подкрепя кампанията на Джейми Оливър за въвеждане на задължително практическо образование по отношение на храната в училищата.

Линк към петицията на Джейми Оливър ТУК.

НА ВНИМАНИЕТО НА

Check Also

Градинска среща в ресторант Soul Kitchen

Ако досега не сте посещавали ресторант Soul Kitchen, това е сериозен пропуск в гастрономическата ви …

3 comments

  1. Мадлен Иванова

    Подкрепям напълно!!!

  2. Успех! Аз вярвам,че ще успеем да има решение,което да ни доведе до здраве за цял живот!!!

  3. Иваничка

    Супер кауза :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *