Breaking News
Home > ВЕГЕТАРИАНСТВОТО > ВИДЕО > Нар срещу плацебо за рак на простатата

Нар срещу плацебо за рак на простатата

Нарът е бил почитан през вековете заради здравословните си качества. По тази причина е бил използван като символ на някои здравни организации. Който и да е плод ми изглежда по-добър символ на здравето от змия върху тояга.
Смята се, че е полезен за широк спектър от заболявания. Дори канибалите го обичат, подобрява цвета на „детското месо“. Не, става въпрос за месо от козлета. Просто се стреснах, като видях това изследване.
Вниманието през последното десетилетие повече се е фокусирало върху нара и рака на простатата, започвайки с лабораторни изследвания, които показват, че все повече и повече екстракт от нар може да потисне растежа на клетки от рак на простатата в блюдо на Петри с до 95%.
А обикновените клетки на простатата? Ето как изглеждат обикновените клетки от простатата под микроскоп, с малко или много екстракт от нар. Няма видима разлика. Не влияе много на здравите клетки.“

Вижте цялата информация във видеото по-горе…

Източник: nutritionfacts.org
Превод, корекция и обработка: Явор Петков и Петър Енчев


Стартираме информационна кампания, целяща да запознае повече хора с ползите от хранене на растителна основа. Благодарение на д-р Майкъл Грегър и неговия екип от над 200 човека, имаме възможност да пускаме три или повече нови видеа с български превод всяка седмица.

Check Also

Пазарувай местно

5 причини да пазарувате местно произведени храни

Преди време организация „За Земята“ направиха социологическо проучване, показващо, че близо 94% от българите смятат …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *