ВЕГЕ ПРЕБРОЯВАНЕ
Начало > СЪБИТИЯ от ВЕГЕ ОБЩНОСТТА

СЪБИТИЯ от ВЕГЕ ОБЩНОСТТА

юни
16
пт
ЛЕТЕН ВЕГЕ ФЕСТИВАЛ – Варна 2017 @ Варна
юни 16 @ 11:00 – юни 25 @ 05:26

Здравейте приятели :)
Имаме удоволствието да обявим предстоящия ЛЕТЕН ВЕГЕ ФЕСТИВАЛ, второ издание!
Ще се проведе отново в прекрасната Варна, за да може гостуващите да съчетаят престоя си с почивка на морето. След успеха на фестивала през 2016 г., Българско вегетарианско общество (БВО) предприе крачката да разшири формата на изданието за 2017 година и сега продължителността му е цели десет дни, през които се предлага възможност за посещение на различни лекции, работилници и занимания, разходки сред природата и дискусии дори с деца вегетарианци и вегани, както и дискусии и лекции на различни теми по каузите на вегетарианството – етика, екология, здраве, духовност. Основната цел на Фестивала тази година, е да даде възможност на широката общественост да се запознае с някои слабо познати аспекти на избора, който сме направили. Образованието като главна необходимост е застъпено във всичките събития – физически активности, концерти, пикник, поход, посещение на ферми, няколко интригуващи дискусии и 21 провокиращи към размисъл лекции. Надяваме се, че ще намерите своя бисер сред съкровището от събития, подготвени с много труд и любов.

Ще има също така изложение с най-разнообразни веге продукти и услуги, както и изложба на веге тематика. С пълната програма за десетте дни и Различният семинар може да се запознаете на официалния сайт на фестивала.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Print

юли
1
сб
@ Здравей - Фестивал на здравето и спорта
юли 1 @ 10:00 – 11:00
 @ Здравей - Фестивал на здравето и спорта | София | Област София | България
Здравейте, приятели! С голямо вълнение ви каним на работилничката на Яна Магията на супер зеленото смути!“
Яна ще демонстрира как лесно и бързо да си приготвим здравословна, сурова закуска, за цялото семейство, която да замести конвенционалната закуска, включваща тестени изделия, месни, млечни продукти, наситени мазнини т.н.
Нейните закуски представляват здравословно смути, което включва зеленолистни зеленчуци като спанак, магданоз, целина, лапад, рукула, киселец, коприва, валериана, кейл, бок чой и др., в съчетание от изобилие от сезонни плодове, семена, ядки, кълнове и супер храни. Тази закуска зарежда нашите тела с жизненоважни хранителни нутриенти, с биофлаваноиди, ензими, витамини, минерали и микроелементи, които не само ни дават здраве, тонус и енергия, но и ни поддържат в отлична форма.
 

Вход свободен!
Защото здравето е вкусно!
Повече информация за събитието може да откриете ТУК
 
юли
16
нд
Семинар – поход @ Планина Родопи
юли 16 @ 13:00 – юли 23 @ 12:00
Семинар - поход @ Планина Родопи

Опознаването на Природата е най-краткия път за достигане до отлично здраве, духовно усъвършенстване и осъзнаване на собствената роля в тъй сложния свят. Всеки ден ще започваме с базова лекция за един от 6-те фактора на здравето (Храна, Вода, Въздух, Физическа активност, Общуване с Природата и Духовно усъвършенстване). Ще научите много за вълшебната Родопа – геология, история, фолклор, ботаника и фитотерапия. Биологията, геологията и астрономията не са независими една от друга науки. Те са свързани помежду си компоненти на великолепен, твърде сложен замисъл. Моята задача е да ви помогна да придобиете познания, които да ви дадат възможност да осмислите мащабите на творението.

Походите изискват известен опит. Тези от Вас, които не са подготвени биха могли да изберат стационарния вариант на семинара от 09.07 до 15.07 или от 30.07 до 05.08.

Местата в групите са ограничени. Резервация чрез предплата. За въпроси и резервации позвънете на 0888253057 или изпратете писмо на vgrandev@gmail.com

09.07 – 15.07 Стационарен семинар. Цена – 480 лв. За деца до 12 г. и за второ дете – 400 лв. Включва 6 нощувки в хотел, храна, лекции и практически занятия, походи, застраховка.
16.07 – 23.07 Поход – семинар. Цена – 480 лв. За деца до 12 г. и за второ дете – 400 лв. Включва 3 нощувки в хижи, 4 нощувки в хотел, храна, лекции и практически занятия, застраховка и транспорт от последния хотел до сборния пункт.
30.07 – 05.08 Стационарен семинар. Цена – 480 лв. За деца до 12 г. и за второ дете – 400 лв. Включва 6 нощувки в хотел, храна, лекции и практически занятия, походи, застраховка.
06.08 – 13.08 Поход – семинар. Цена – 480 лв. За деца до 12 г. и за второ дете – 400 лв. Включва 3 нощувки в хижи, 4 нощувки в хотел, храна, лекции и практически занятия, застраховка и транспорт от последния хотел до сборния пункт.