Breaking News
Home > ВЕГЕ КУХНЯ > САЙТОВЕ с РЕЦЕПТИ > Вълшебния свят на кулинарията // www.recipemagician.com

Вълшебния свят на кулинарията // www.recipemagician.com

С обич от екипа на RecipeMagician.com

На много ще им се стори странно какво общо има между RecipeMagician.com и сайт за суровоядство, затова нека да обясня. Първоначално името беше избрано колективно, като самата идея беше то да води към вълшебния свят на кулинарията и безграничните възможности на нашата фантазия. В последствие, благодарение на поредица от стекли се благоприятни за мен обстоятелства, реших, че вече стандартната кухня не е “водещото колело” в нашето хранене и е време да се взема в ръце най-вече заради самия себе си, близките и роднините.

Не сме сами на този свят и самият факт, че се отнасяме с пренебрежение към собственото си здраве, показва колко държим на хората около нас. Това беше причината аз лично да се променя… За да живея един по-добър и пълноенен живот и да покажа на близките си, че мисля за себе си, както и за тях. Така станах “СуРоВоЯдЕц” (за онези от вас, които се запитват що е то, това е комбинация от човек и марсианец във човешко тяло :) ). Шегувам се, разбира се! Това не е поредния вид диета или режим, а един начин на живот, който всеки избира сам за себе си. При мен това решение се появи с желанието ми да се отърва от приличните 105 килограма, които за ръста ми (1.78), не са много много в нормата, да не кажа изобщо!

Чрез този проект ще се постараем да Ви предлагаме избраните рецепти, които сме пробвали лично или са ни били препоръчани от приятели и близки, както и да Ви държим в течение с новините на “хранителния фронт”.

Check Also

I Love Our Dream

I Love Our Dream Вегетариански § веган рецепти за любители и всякакви професионални мечтатели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *