Breaking News
Home > ВЕГЕ КУХНЯ > Земя на заем – идея и мечта // www.zemianazaem.com

Земя на заем – идея и мечта // www.zemianazaem.com

Приятни и ползотворни мигове от Мер

За мен суровоядството е начин на живот, удоволствие, хоби и здраве. С него постигнах дълго-търсеното здраве, дава ми енергия, вътрешна хармония и щастие. От момента, в който разбрах, че съществува живот без лекарства, изпитвам непреодолимо желание да споделя това с хората около мен. Всеки, докоснал се до този начин на хранене малко или много е достигнал до заключението, че живот без болести и лекарства е възможен до дълбоки старини, без да е от значение колко ще живеем, а КАК ще изживеем живота си – винаги пълни с енергия, хармония и вътрешно щастие. Тук да поясня – не е нужно да се стремим към 100% суровоядство, а по-скоро е достатъчно да анализираме менюто си и да увеличим консумацията на сурови растителни храни до колкото ни позволява личния комфорт и личните цели и стремежи. Самата аз за година спазвах стриктно сурово хранене с цел да възвърна желаното здраве, а след това започнах да включвам и готвена храна от време на време.

Вярвам, че Раят и Адът са тук на земята, всичко зависи от гледната точка и от това, кое от двете избираме да изживеем, събуждайки се сутрин. Земята е Рай, само мъничко е добре да й съдействаме, като най-малкото живеем и с мисълта за нея всеки миг. Да преливаме от загриженост, добронамереност и безусловна любов както към Нея така и към всеки един от нас, като не забравяме и себе си.

В сайта ще откриете здравословни рецепти за жива храна, без присъствието на животински продукти и изкуствени добавки. Повечето от рецептите търпят доста разнообразяване и промяна в съставките, така че да се понравят на личният ни вкус. От всяка една могат да се създадат още много други интересни рецепти. Веднъж разбирайки логиката в суровоядното изкуство, ставаме творци на нови и оригинални рецепти!

Check Also

ядливи цветя

10 ядливи цветя с потенциални здравословни ползи

Класическа и вечна традиция е вазата с цветя по средата на масата (която ние предпочитаме …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *