Breaking News
Home > БВО > ОБЩО СЪБРАНИЕ на Сдружение БЪЛГАРСКО ВЕГЕТАРИАНСКО ОБЩЕСТВО

ОБЩО СЪБРАНИЕ на Сдружение БЪЛГАРСКО ВЕГЕТАРИАНСКО ОБЩЕСТВО

Приятели, на 14 септември 2013г. (събота), от 18ч. ще се проведе Общо събрание на сдружение Българско вегетарианско общество (БВО). Мястото на провеждане е езерото с лилиите в Борисова градина, София.
Дневният ред на събранието ще включва следните точки:
1. Отчет за дейността.
2. Приемане на нови членове и откриване на клонове на сдружението.
3. Промяна в Устава на сдружението.
4. Избор на Управителен съвет.
5. Други.
За да бъде спазена законовата процедура, предвидена в Закона за юридическите лица с нестопанска цел (ЗЮЛНЦ), трябва да напомня, че право на глас в Общото събрание имат само членовете на БВО. Молба за членство може да изтеглите от файловете тук. Напомням също, че ако искате да откриете клон на сдружението по градове трябва да подадете молба (няма значение формата). Откриването на клон се гласува от Управителния съвет на БВО, след което се предлага за гласуване пред Общото събрание. Всичко това подлежи в последствие на регистрация в съответния съд.
За да бъдат легитимни пред съда решенията на Общото събрание на БВО, следва да бъдат спазени изискванията на ЗЮЛНЦ и Устава на сдружението (публикуван като файл на тази страница).
Ако има някакви въпроси, моля да се обръщате към мен или останалите членове на Управителния съвет (за сега:) Polina Ⓥ Marinova и Атанас Маринков на адрес: bvo@vegebg.org

Check Also

Регулиращи надписи „Без ГМО“ – промени в законопроект

На 21.11.2017 г. организациите от Коалиция „България – зона, свободна от ГМО“ внесоха в Народното събрание …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *