Breaking News
Home > ВЕГЕТАРИАНСТВОТО > GO GREEN > Dr. Cow отвори магазин в Бруклин

Dr. Cow отвори магазин в Бруклин

Превод: НАДЯ БОГДАНОВА

Преди шест години писах за вдъхновяващите неща, които се случват в кухнята на една малка компания за производство на сирене от сурови ядки, намираща се в Уилямсбърг, Бруклин. Оттогава насам, двамата аржентински иноватори, Пабло и Вероника, събират множество верни поклонници сред любителите на сирената, които издигат в култ техните невероятни продукти.
Бавно, но сигурно Dr. Cow завладя цялата страна и света, предизвиквайки ренесанс при сирената, и то с един брилянтен неочакван обрат: меката смес, в която се „посяват“ бактериите и плесените, е от маслени семена и ядки (за разлика от животинските лактации). Прекрасните сирена имат верни почитатели навсякъде, които могат да се насладят на по-голямо и по-изтънчено разнообразие от  кремообразни хапки.
Dr. Cow е искрата, която запали пожара на революцията при сирената на растителна основа. И сега те отвориха магазин точно пред тяхната производствена кухня.
В допълнение към многото видове сирена, магазинът предлага и голямо разнообразие от сладкиши, шоколадови изделия и други вкусотии. Мини  чийзкейкът е просто задължителен! (Магазинът предлага и сладкиш с мед, затова попитайте кои продукти съдържат мед, когато отидете там.)

chocolates_drcow-1024x682
raw_cheesecake-1024x682

Източник: www.thediscerningbrute.com

 

Check Also

Чесън за хрема, синузит и инфекции

В нашите балкански ширини чесъна е изключително тачен способ за предпазване от болести в зимните месеци. Обичаме да си го хапваме често и по много! Какво можем да направим обаче ако имаме хроничен синузит или вече сме се разболели и сме с хрема? Ето изпитана рецепта от бабините (фейсбук) книги ;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *