Breaking News
Home > ВЕГЕ КУХНЯ > ЗДРАВЕЙ – джусинг и здравословно хранене! / www.zdravei.org

ЗДРАВЕЙ – джусинг и здравословно хранене! / www.zdravei.org

Етикет: Veggie Friendly

Здравей!

Идеята за “Здравей” се роди някак си от само себе си и по съвсем естествен и непринуден начин. Всичко започна с промяната, която направих. Хората около мен видяха резултатите, които постигнах и непрекъснато се интересуваха какво съм направила, как съм успяла и имаха желание да им изпратя материали свързани с Джусинг-а. Аз им изпращах програмите, които съм следвала, филмите, които съм гледала, разказвах какво ме е вдъхновило и в един момент се оказа, че интересът на хората е много голям и отделям много време да обяснявам едни и същи неща на всеки.

Тъй като информацията, която четях беше на английски, което я прави недостъпна за всеки, се поразрових в българските сайтове, за да видя какво ще открия по темата. За съжаление намерих много малко информация, кратка и непълна и не открих нито един сайт, който да е специализиран само за Джусинг и здравословно хранене, да предлага по-подробна информация, да дава идеи, интересни съвети и полезни трикове.

Тогава реших, че би било добре да създам едно място, на което да споделям информацията, която научавам непрекъснато, да показвам рецептите, които правя и които намирам за интересни от други сайтове. Да дам възможност на хората, които никога не са чували за Джусинг-а, да се запознаят с него и ползите, които ни носи той, а на тези, които го прилагат, да дам възможност да споделят опита си с другите :)

Целта на “Здравей” е да информира и вдъхновява хората, да включат повече сурова и истинска храна в менюто си.

Аз не съм медицинско лице или диетолог, не знам абсолютно всичко за всеки плод, зеленчук и храна, но непрекъснато уча нови неща и намирам много интересни и полезни статии и материали свързани със здравословното хранене и пиенето на прясно изцедени сокове от плодове и зеленчуци. Много приятно ми е да споделям тази информация и бих била много щастлива ако знам, че съм била полезна дори и на един човек.

Много ще се радвам, ако “Здравей” ти бъде полезен и те вдъхнови да опиташ нещо ново, ако ти помогне да се почувстваш по-добре и те зареди с много енергия! :)

Автор: Албена (Бени)

Check Also

ядливи цветя

10 ядливи цветя с потенциални здравословни ползи

Класическа и вечна традиция е вазата с цветя по средата на масата (която ние предпочитаме …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *