Breaking News
Home > ВЕГЕТАРИАНСТВОТО > ДУХОВНОСТ > ИЗКУСТВОТО ДА СПИРАМЕ КУРШУМИ

ИЗКУСТВОТО ДА СПИРАМЕ КУРШУМИ

Автор: МАРИЯ КАЗАКОВА

Мислехте си, че само Нео умее това? Не. Всеки един от нас владее тази дарба. Нека ви разкажа за нея.
Понякога се случва някой да ви нападне – да отправи към вас груби думи, да ви обсипе с куршуми на злоба, обвинения, критики, обиди, подигравки, безразличие. Здрав човек не би направил това. Здравият човек вижда право в сърцето ви и знае, че заслужавате и имате нужда само от обич, уважение, приемане и вяра във вас. И ще ви ги даде. Ако иска да ви обърне внимание на нещо, ще го направи кротко и деликатно – без да ви обижда, без да уронва достойнството ви.
Ще ви нападне само болният. Ще ви нападне само човек, чийто душевен смут и неприемане на самия себе си са достигнали критичния максимум, след който трябва да избият навън. Мислите си, че нападките му са лично към вас? Не, просто мракът в него е станал толкова много и толкова нетърпим, че непременно трябва да го изхвърли навън – независимо кого ще замери с него. Това НЯМА да излекува този човек, но МОЖЕ да зарази вас. Затова не позволявайте на куршумите от негативна енергия да ви достигнат. Когато усетите, че политат към вас, погледнете ги спокойно. Вижте ясно какво всъщност представляват те – не отправени лично към вас нападки, а хаотично разпръскваща се чужда болка, мрак и неизработеност. Когато си дадете сметка за това, те ще застинат за миг на сантиметри пред очите ви, след което безсилно ще опадат по пода.
После, ако имате сили, изпратете обич на човека, който ви е нападнал. Ако не, просто забравете за него и за беззъбите му опити да се отръска от мрака в себе си. Без значение кой вариант ще изберете, поздравете се за своята неуязвимост и побързайте да върнете усмивката на лицето си. :)

Източник: www.virtualobitel.alle.bg

Check Also

Чесън за хрема, синузит и инфекции

В нашите балкански ширини чесъна е изключително тачен способ за предпазване от болести в зимните месеци. Обичаме да си го хапваме често и по много! Какво можем да направим обаче ако имаме хроничен синузит или вече сме се разболели и сме с хрема? Ето изпитана рецепта от бабините (фейсбук) книги ;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *