Breaking News
Home > ВЕГЕ КУХНЯ > Блог за здравословен живот – Стефи Божилова // www.stefibozhilova.com

Блог за здравословен живот – Стефи Божилова // www.stefibozhilova.com

Това е един отдавна планиран сайт за Психология, Йога, Хипнотерапия, Астрология, Здравословно хранене, полезни продукти и рецепти и здравословни практики за Духа и Тялото! Бъдещи интересни събития!
Сайтът е планиран да съдържа голям брой статии (авторски и не само) на най-разнообразни теми.
Поезия, Пътеписи и Галерия с пътешествия. Вдъхновяващи мисли, мотивиращи снимки и мъдри притчи. И разбира се, много много здравословни рецепти и идеи от кухнята:-)
Накратко един голям Портал за всички будни хора, търсещи отговори, информация или просто малко позитивизъм и вдъхновение за промяна към по-Добро!
Ако имате желание да коментирате под статиите и рецептите, да давате идеи или съвети, това е повече от добре дошло и ще ме направи много щастлива!
От доста години вече се занимавам със здравословно хранене. Едва след като станах веган обаче, през 2010, започнах да експериментирам в кухнята и открих голямо удоволствие в приготвянето на най-различни комбинации от полезни продукти. Преди това не исках и да чуя за готвене и бях убедена, че никога през живота си няма да готвя на никой, дори на себе си. А какво взе че стана – започнах да прекарвам часове наред всеки ден в кухнята и открих магията на домашно приготвената храна, с Любов и внимание към детайла. И тъй като съм един от онези хора, които не могат да живеят без сладко, най-много приготвям сладки, кексове, торти, кремове и десерти, като винаги се стремя да са с полезни продукти и ако може, с минимална или изобщо без термична обработка.
Но тук ще откривате всякакви рецепти, вегански и вегетариански, не само сурови, но и готвени! :-)

Check Also

ядливи цветя

10 ядливи цветя с потенциални здравословни ползи

Класическа и вечна традиция е вазата с цветя по средата на масата (която ние предпочитаме …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *