Breaking News
Home > ВЕГЕ КУХНЯ > Vanilla Kitchen – където здравословната храна се чувства у дома // www.vanillka.com

Vanilla Kitchen – където здравословната храна се чувства у дома // www.vanillka.com

Vanilla Kitchen е сладкарско ателие за хора с претенции.

Всички торти са по авторска рецепта, можеш да си сигурен, че не използваме маргарин, бяла захар и бяло брашно, консерванти, синтетични аромати и оцветители, палмова мазнина, яйца на прах, сухо мляко.

Изработваме веган торти, безглутенови торти, торти за хора с алергии към лактоза, яйца, ядки. При нас няма да видите син крем, оцветено захарно тесто, снимки върху торта. Вярваме, че химическите добавки нямат място в менюто ни и че природата ни дава всичко, с което можем да забъркаме вкусни и хранителни сладкиши!

Блогът с рецепти  Vanilla Kitchen е мястото, в което без милост ще представям подвизите си в областа на кулинарното експериментиране, което някои наричат “изкуство”.
Рецептите, които можете да откриете тук са:

  • веган, вегетариански, т.е. само от растителен произход. Първо опитай и тогава говори ;)
  • не съдържат рафинирани продукти
  • направени с много любов и желание. Хей, аз не готвя, когато съм в лошо настроение!
  • има много базови рецепти, които позволяват различни интерпретации.
  • казват, че са вкусни…
  • …споделят лични истории.
Храненето само с растителни продукти е в основата на пълноценно здраве и енергия. Според мен това е най-добрият хранителен режим за един осъзнат живот, но не мога да отрека факта, че години наред дедите ни са включвали и животински продукти в менюто си. Без да искам моят начин на хранене и мислене да бъде закон за всички, ви предлагам да опитате това, което правя, макар и да не споделяте докрай възгледите ми.

Check Also

ядливи цветя

10 ядливи цветя с потенциални здравословни ползи

Класическа и вечна традиция е вазата с цветя по средата на масата (която ние предпочитаме …

One comment

  1. Напълно съм съгласна, че има толкова много начина за приготвяне на едно ястие, че ако някоя подправка не му допада на някого или не може да я яде, може просто да я замени и да сложи друга, която обича. Радвам се, че ни пишете и имате такова мнение за здравословната храна. Днешно време младежите хапват предимно бързи закуски, които водят до затлъстявания и болести. Организмът се нуждае от домашно приготвена храна, за да се чувства добре и зареден с енергия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *