Breaking News
Home > ЗЕЛЕНИ ВРЪЗКИ > FACEBOOK СТРАНИЦИ > Как да спрем убиването на Планетата ни?

Как да спрем убиването на Планетата ни?

Как да спрем убиването на Планетата ни?

Започни от себе си!

Думите, които ще прочетете по-долу, са написани върху надгробната плоча на английски епископ в криптата на Уестминстърското абатство:

„Когато бях млад и свободен и въображението ми не знаеше граници, мечтаех да променя света. Като започнах да остарявам и помъдрявам, открих, че светът няма да се промени, така че поукротих стремежите си и реших да променя само страната, в която живеех. Но и тя изглеждаше непоклатима.
В залеза на моя живот, в последен отчаян опит се залових да променя поне моето семейство, най-близките ми, но уви, те не искаха и да чуят. Сега, когато лежа на смъртния си одър, внезапно прозрях: Ако най-напред бях променил себе си, тогава, чрез моя собствен пример щях да променя семейството си. Вдъхновен и насърчен от моите близки, щях да мога да направя и страната си по-добра, а кой знае, може би дори щях да успея да променя света.”

Научи повече за света, природата,
хората и животните: www.earths-book.com
Документални филми: www.dokumentalni-bg.com

Check Also

Вегетарианци и вегани в България разпределени по град във фейсбук групи

 Вегетарианци по местоположение  https://vegebg.org/vege-grad Фейсбук групи в България: София – www.facebook.com/groups/vegetarianssofia Пловдив – www.facebook.com/groups/784383811655933 Варна – www.facebook.com/groups/1408167816112756 …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *