Breaking News
Home > МАТЕРИАЛИ > KAMA Ayurveda – веган козметика

KAMA Ayurveda – веган козметика

Kозметични продукти, създадени по автентични аюрведични рецепти с изобилие от специфични за района на Индия растителни съставки и лековити билки. Козметичните продукти на KAMA Ayurveda имат балансиращи свойства, подобряват благосъстоянието и красотата на тялото. Чисти, натурални, веган и био сертифицирани – продуктите на KAMA Ayurveda са обещание за здраве и комплимент към всеки здравословен начин на живот!

КАМА

„Kama“ означава желание, влечение, копнеж. В по-широк смисъл, понятието означава естетическа наслада от живота, удоволствие на сетивата. Съчетанието на думата с „Ayurveda“ (знание за живота) изразява философията на бранда за стремеж към хармония между физическата, умствената и духовната реалност, цялото същество на човека.

Партньорството на KAMA Ayurveda с официалната аюрведична институция Arya Vaidya Pharmacy, регламентирана от Министерството на науката и технологиите в Индия, гарантира строг контрол на качеството и спазването на най-високи стандарти на производство, като същевременно се проучват и разработват нови продукти на база древните аюрведични текстове.

Брандът KAMA Ayurveda

KAMA Ayurveda има изключителна популярност в Индия през последните години и открива много магазини в различни градове на страната. Интериорът им съчетава изтънчения ретро стил на индийското обзавеждане от началото на 20ти век с модерни елементи. KAMA Ayurveda печели няколко престижни награди за продуктов дизайн и обзавеждане, налагайки съвременния облик на Аюрведа и аюрведичния начин на живот.

Kama+Ayurveda+Store

Автентичните аюрведични и уелнес продукти на KAMA Ayurveda се предлагат в избрани курорти, хотели и спа центрове по целия свят. Някои от най-престижните имена включват: The Oberoi Hotels (Бали, Ню Делхи, Мавриций, Кайро), The Four Seasons Hotels (Малдивите), La Reserve (Женева), The Mandarin Oriental (Ню Йорк). Повече информация за тях може да откриете.

Check Also

ядливи цветя

10 ядливи цветя с потенциални здравословни ползи

Класическа и вечна традиция е вазата с цветя по средата на масата (която ние предпочитаме …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *