Breaking News
Home > ЗЕЛЕНИ ВРЪЗКИ > FACEBOOK СТРАНИЦИ > Mix of Figs – веган ресторант в София

Mix of Figs – веган ресторант в София

Микс ъф Фигс  ВЕГАН РЕСТОРАНТ В СОФИЯ

Адрес : София , ул. Неофит Рилски 10

Телефон : 088 877 6419

Работно време: понеделник-събота: 9:00-20:30 ч. ; неделя: 11:00-19:00 ч.

Mix of Figs е 100% веган ресторант за бързо хранене, който предлага уникално меню от вкусна и здравословна храна, изцяло базирана на растителни продукти. Предлагаме веган алтернативи на традиционни Български и чуждестранни закуски, пици, кюфтенца, салати, мезета, ядкови млека, десерти и много други оригинални кулинарни изкушения за всички вкусове.
Храните приготвяме от пресни и висококачествени продукти, с много желание и любов, по методи целящи да запазят живата енергия в продуктите. Всички изделия и техните съставки, като сосове, теста, салати, мезета, включително и млеката са приготвени тук на място в нашата кухня. Не пържим, не влагаме рафинирани мазнини и масово използваните емулгатори, стабилизатори и изкуствени подобрители. Не зареждаме генно-модифицирани продукти. Ползваме само пълнозърнести брашна и накисваме ядките преди употреба.
В синхрон с природата и здравословното хранене ние целим да покажем, че бързите закуски могат да са полезни, да ни зареждат с енергия и същевременно да бъдат много вкусни.Веган храната ви дарява със здраве и настроение, като запазва хармонията в природата и любовта към животинския свят.

Вече отворихме врати! Ще се радваме да ни посетите. Повече подробности за работното ни време и това къде се намираме можете на намерите на Фейсбук страницата или сайта ни . Очакваме ви!

Кликнете на Картата

mix of figs karta

Check Also

Fork Fork Fork – веган блог

www.forkforkfork.com Fork Fork Fork е блог, в който отговаряме Как, Къде, Защо веганизъм. Смятаме че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *