Breaking News
Home > ЗЕЛЕНИ ВРЪЗКИ > FACEBOOK ГРУПИ > Родови Имения, Екоселища, Биоземеделие, Устойчиво развитие

Родови Имения, Екоселища, Биоземеделие, Устойчиво развитие

Родови Имения, Екоселища, Биоземеделие, Устойчиво развитие

„РОДОВОТО ИМЕНИЕ” или „ПРОСТРАНСТВОТО НА ЛЮБОВТА” е дом с двор с площ от 10 декара, частна собственост на семейството и рода. Върху него се изгражда самоподдържаща се природна система (жив плет от храсти и дървета, гора, езеро, зеленчукова и овощна градина, поляна), която включва домашните и горските животни по такъв начин, че срещу минимално вложени усилия от стопаните тя им осигурява чиста, прясна храна, жива вода и пълен с етери въздух. Носи им радост и здраве, запазва любовта в семействата и води до независимост от менящите се обществени и политически системи за поколения напред.

Възпитанието на децата в тази среда развива максимално заложбите и дарованията им, защото обучението им се извършва изцяло по божествените-природните закони. Така в непосредствено общуване с техните родители децата израстват творчески мислещи и способни за щастие човеци. С всяка изминала година Родовото имение увеличава своята стойност, като става безценно за децата и внуците.

Образът на РОДОВОТО ИМЕНИЕ има поне следните предимства:
Родовото имение възстановява божествените заложби на всеки един от нас, защото мозъкът на човека се развива към безкрайността, когато човек общува с живите Божии творения в Природата, и деградира към все по-малки и все по-малки способности, когато човек общува с изкуствените, мъртви творения в света на техническата цивилизация.

Check Also

Веге Мами

Веге Мами е група, предназначена за всички настоящи и бъдещи майки, вегани или вегетарианци, желаещи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *