Breaking News

Vegan Resistance (BG)

Vegan Resistance (BG) група е Само за Вегани-земляни и е най-полезна за тези , които се Намират в България . Разбира се тя е и за такива , които косвено се интересуват и искат да следят Веган Бг сцената от всяка точка на земята ;)

Ако това се отнася за вас , преминете направо
към втората част на описанието :)

Веган , веганство или веганизъм са трите възприети у нас понятия, които характеризират хора с начин на живот, отхвърлящ използването на животински продукти.

Веганите са строги вегетарианци, които не само се хранят изключително с растителни продукти, но и не използват продукти от животни, или свързани косвено с животни.

Веганите изключват от хранителната си диета не само месото, но и рибата, другите морски животни, яйцата и млечните продукти. Освен по отношение на храната, веганите не използват:изделия от животински произход – кожа, коприна, вълна и др.;пчелен мед (при най-строгите вегани);продукти с животински компоненти – желатин, глицерин и др.;продукти, които са произведени чрез рафиниране с животински продукти – някои видове захар и пр.;продукти, които са тествани на животни, в т.ч. козметика, тютюн и пр.

Check Also

Пермакултурна Мрежа, район: Варна

Пермакултурна Мрежа, район: Варна Група за онези, които искат да се запознаят с философията на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *