Breaking News
Home > БВО > ЧЛЕНСТВО > Заедно можем повече :)

Заедно можем повече :)

Скъпи приятели!

Благодарим ви сърдечно за подкрепата, за активността за ежедневно споделяната информация, отношение, коментари и като цяло ангажираността ви към нашата кауза да популяризираме веге начина на живот и хранене, да повишаваме хранителната култура на нашето общество, да апелираме към човечност, хуманност и отговорност към природата и планетата, в която живеем! БВО е наистина млада организация, млада, но амбициозна! Нейн основен двигател сме шепа активисти, които отделяме от личното си време и влагаме не само усилия, енергия и труд, но влагаме сърцето и душата си във всяка една кауза! Защото вярваме! Вярваме, че обществото ни съзрява, вярваме, че е наша отговорност да бъдем вдъхновители, наша отговорност е да бъдем пример, да работим усърдно, за да можем ние и децата ни да живеем в един по-хуманен свят, да бъдем по-здрави и да съхраним богатствата на планетата Земя. Изправени сме пред нови и нови предизвикателства. Проектите, по които работим стават все по-големи и по-енергоемки! Имаме амбиции да превърнем БВО в активна и достойна институция със значим принос за благополучието и устойчивото развитие на нашето общество. Проектът за замяна на Junk храните в училищата, законодателната промяна за гарантиране на вегетарианско меню във всички учреждения на държавна и бюджетна издръжка, въвеждането на V-label и последващия контрол за всички български производители на веге продукция са само мъничка част от каузите, на които сме се посветили. И ще успеем! Защото вярваме в това, което правим! Сега обаче протягаме ръка към вас. Всички вас, харесали нашата страница, всички вас четящи нашия сайт. Моля, станете активна част от нас! Всяка подадена ръка ще ни е от полза. Нека сами бъдем промяната, която търсим! Станете активни членове и отдайте своя личен принос не само чрез лайкове и споделени постове, а чрез реална ангажираност и подкрепа. Не е трудно. Въпрос на желание е! Вашето желание! Вашият избор! Членският внос е повече от символичен. Минимум 12 лева на година или един лев на месец. Проявете своята отговорност и ангажираност сега… Станете член на БВО и ни подайте ръка :)

Как да станете член: 1. Он-лайн формата на нашия сайт – попълвате заявлението за членство и превеждате членския внос по банковата сметка на сдружението, ePay или PayPal, или в брой на касите на ИзиПей. Подробна информация е поместена ТУК

2. На място в нашия нов офис (съвместно с Chandra), в гр. София, Хотел Рила, ул. Калоян № 6, ет. 2, офис 201, където можете да попълните бланката за членство на хартия и да заплатите в брой, всеки работен ден от 9.00 до 17.30 часа.

Благодарим ви, приятели! Заедно можем повече :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *