Breaking News
Home > БВО > ЛЕТЕН ВЕГАН ФЕСТИВАЛ – Варна ‘2016

ЛЕТЕН ВЕГАН ФЕСТИВАЛ – Варна ‘2016

Здравейте приятели :)

Имаме удоволствието да обявим предстоящия ЛЕТЕН ВЕГАН ФЕСТИВАЛ, първо издание.

Надяваме се да ви хареса идеята, тематиката, лекторията, активностите… и много бързо да си планувате отпуските за 23-26 юни 2016 с включено участие на фестивала. ;)
Имаме предвидени много изненади. В месеците до юни ще попълваме на сайта на фестивала подробности от програмните активности – концерти, резюме на лекции и лектори, участващи изложители и интересни предварителни идеи. Който реши, че иска да се включи и като доброволец – ще получи подаръци и отстъпки. ЛЕТНИЯТ ВЕГАН ФЕСТИВАЛ е свободен и отворен, но има и включени акредитационни пакетни цени за нощувки, запазено място за лекциите и разбира се пълни с изненади и подаръци брандирани еко-веган торбички :). Изобщо – ще бъде СУПЕР :).

Разгледайте подробно сайта на фестивала, тук:
fest.vegebg.org
а за повече информация можете да се свържете с нас и на e-mail: bvo@vegebg.org

Регистрирайте се СЕГА за безплатното участие за фестивала и ще участвате във фестивалните ТОМБОЛИ и ВИКТОРИНИ ;)

А ето и какво със сигурност получавате в МИНИпакета (и всеки друг платен акредитационен пакет ;)) – брандирана еко-веган торбичка + тениска. Хубави са, нали? :)

  92910-LM Lime_ 61382-30 White_heart 61372-30 White_vegan 61066-30 White_green

Check Also

Чесън за хрема, синузит и инфекции

В нашите балкански ширини чесъна е изключително тачен способ за предпазване от болести в зимните месеци. Обичаме да си го хапваме често и по много! Какво можем да направим обаче ако имаме хроничен синузит или вече сме се разболели и сме с хрема? Ето изпитана рецепта от бабините (фейсбук) книги ;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *