Breaking News
Home > ВЕГЕТАРИАНСТВОТО > ВИДЕО > Хранене, основано на доказателства

Хранене, основано на доказателства

През 40-те и 50-те години на 20-ти век Американската асоциация по медицина не само твърдеше, че пушенето в умерени количества не е проблем, но и че от друга страна може даже да има благотворно влияние. В крайна сметка повечето лекари пушат; така че колко пък лошо може да е това? След като Американската асоциация по медицина казва това, към кого можем да се обърнем, ако просто ни трябват фактите?
Какви са най-новите данни, представени от науката? „Тя била твърде уморена, за да се забавлява… и после запалила една цигара Camel.“ Бейб Рут говорил за работеща с доказателства медицинска наука, но това било докато той все още можел да говори, преди да умре от рак на гърлото.
Сега някои от научните данни наистина бяха разкрити, довеждайки до спад от около 11 цигари дневно на човек до средно по 10 цигари, но тези, които се плашат, винаги могат да изберат цигарите, които преодоляват страха от тютюнопушенето, или дори още по-добре, да изберат цигарите, които осигуряват най-голяма защита на здравето.“

Вижте цялата информация във видеото по-горе…

Източник: nutritionfacts.org
Превод, корекция и обработка: Цветомира Енчева и Петър Енчев

Check Also

Пазарувай местно

5 причини да пазарувате местно произведени храни

Преди време организация „За Земята“ направиха социологическо проучване, показващо, че близо 94% от българите смятат …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *