Breaking News
Home > ВЕГЕТАРИАНСТВОТО > ВИДЕО > Как да не умрем от рак

Как да не умрем от рак

След като д-р Дийн Орниш озапти нашият убиец номер 1 (сърдечно-съдови заболявания), преминаваме към убиец номер 2. Какво се случва, ако подложим рак на растително хранене? Д-р Орниш и неговите колеги установили, че развитието на рака на простатата може да се излекува с растителна диета, както и с други здравословни навици. И нищо чудно.
Ако капнете капка от кръвта на хора, които ядат стандартната американска диета, върху ракови клетки в блюдо на Петри (плосък кръгъл стъклен съд), растежа на раковите клетки намалява с около 9%. Но ако поставим същите тези хора на растителна диета за една година, кръвта им може да направи това! Кръвта, която циркулира в телата на хората, които спазват диета на растителна основа, има почти осем пъти по-мощна сила, когато става дума за потискане растежа на раковите клетки.“

Вижте цялата информация във видеото по-горе…

Източник: nutritionfacts.org
Превод, корекция и обработка: Явор Петков и Петър Енчев


Стартираме информационна кампания, целяща да запознае повече хора с ползите от хранене на растителна основа. Благодарение на д-р Майкъл Грегър и неговия екип от над 200 човека, имаме възможност да пускаме три или повече нови видеа с български превод всяка седмица.

Check Also

Пазарувай местно

5 причини да пазарувате местно произведени храни

Преди време организация „За Земята“ направиха социологическо проучване, показващо, че близо 94% от българите смятат …

3 comments

  1. Симон Симеонов

    „озъбти“? Винаги ми е трудно да повярвам на човек, който пише с правописни грешки. Особено две в една дума. Ако не сте сигурни в правописа, използвайте речници. Или синоними.

    • Не е ясно точно как сме пропуснали тази грешка. Благодарим за обратната връзка! Ще бъде направена корекция.

    • Качено е ново видео и грешките са отстранени. Благодаря отново за обратната връзка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *