Breaking News
Home > НОВИНИ > СЪБИТИЯ > EVENTS/СЪБИТИЯ > Градинска среща в ресторант Soul Kitchen

Градинска среща в ресторант Soul Kitchen

Ако досега не сте посещавали ресторант Soul Kitchen, това е сериозен пропуск в гастрономическата ви карта и ви обещавам, че ако го поправите, няма да съжалявате и ще се влюбите в това място.

Кухнята на Soul Kitchen е една от най-добрите растителни кухни в София, която съчетана с уютната и топла атмосфера и усмихнатия екип прави хапването в ресторанта незаменимо изживяване. Менюто им е не просто изцяло растително, а здравословно съчетание от внимателно подбрани изключителни ястия, салати и десерти, всяко от които има свой почерк и запечатва неизтриваеми спомени. Лично аз се възползвам от удоволствието на Soul Kitchen поне веднъж месечно, като разбира се всеки, който заведа там, остава впечатлен и винаги се връща пак.

Съботата на 28ми юли Soul Kitchen ни кани на една лежерна следобедна среща. Тя има за цел да събере готини хора с готина философия и общи идеи, които се стараят да живеят в хармония и да бъдат част от положителната промяна. Ще опитваме вкусни храни и напитки, които, както знаем, ще бъдат висококачествени, здравословни и захранващи тялото и душата.

Заповядайте с нас на 28ми юли от 16:00 до 20:00ч. на ул. Кокиче 13.

Ресторант Soul Kitchen във Facebook

Сайт на ресторант Soul Kitchen 

Soul Garden Meet up

Check Also

Kето-торта. Защо не?!

„Започнаха да идват майки на деца с алергии и непоносимости, които искаха торти без глутен, без мляко или захар, без различни съставки“, спомня си Ели. Тя променя добре известните ѝ рецепти като заменя стандартното бяло брашно с друго, а краве млякото – с бадемово. Започва да използва фурми и други подсладители. Тъкмо решила, че е на прав път, и ето ти още един скок... При нея дошло момиче със здравословен проблем. Искала торта със стевия и кокосово брашно. Получила прекрасна, фина и полезна торта – първото ѝ кето-тирамису!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *