Breaking News
Home > МАТЕРИАЛИ > Есенна настинка – ето как да я предотвратим!

Есенна настинка – ето как да я предотвратим!

Коварната есенна настинка буквално ни дебне зад всеки ъгъл. С малко повече усилие обаче лесно можем да избягаме. Нека видим как в редовете по-долу.

Изпитани методи за предотвратяване на есенна настинка:

Носене на топли обувки и чорапи

Както мъдро са отбелязали старите хора, най-лесно се изстива от краката. Няма как да е иначе, след като когато температурата на крайниците падне, в организма настъпват промени, които водят до понижаване на имунитета. За щастие, можем да противодействаме на тези процеси, като се въоръжим с топли обувки и чорапи в студените есенни дни.

Ограничаване на стреса

Силното нервно напрежение води до спад в естествените защитни сили. В резултат ставаме лесна мишена за вирусите, причинители на настинка. Ето защо трябва да избягваме стреса, доколкото е възможно, и да използваме всеки удобен момент, за да заличим последиците от него. Слушането на релаксираща музика, четенето на увлекателна книга и медитирането могат да ни помогнат в изпълнението на тази задача.

Набавяне на достатъчно количество сън

За да предотвратим есенната настинка, трябва да сме и добре отпочинали. Качествената отмора ще презареди нашето тяло и ще повиши имунитета, респективно и устойчивостта ни към вируси. Специалистите напомнят, че за да сме здрави, средното количество сън, от което се нуждаем на денонощие, е между 7 и 9 часа.

Избягване на местата, където има струпване на много хора

В сезона на настинките болниците, летищата, автогарите и общественият транспорт се превръщат в истински развъдници на вируси. Опасността да се разболеем, след като сме ги посетили или сме се възползвали от услугите им, е изключително висока. Именно поради това се налага да ги избягваме.

 

Изпитаното природно средство срещу есенна настинка:

 

Приемът на висококачествен имуностимулатор е неизменна част от мерките срещу настинка през есенния период. Специалистите  съветват да заложим на Имунобор Бронхо/Imunobor® Broncho.

Имунобор Бронхо е мощен имуностимулатор, който повишава естествената защита на организма при остри и хронични инфекции на дихателната система. Съчетава в себе си силата на високопречистени и стандартизирани екстракти от Котешки нокът (Cat`s claw) и Ехинацея (E. purpurea и E. Palida). Двете съставки в Имунобор Бронхо са едни от най-добре проучените естествени имуностимулатори с доказан противовъзпалителен ефект.

Имунобор Бронхо е удачен избор при първи симптоми на настинка и грип, както и за предотвратяване на бактериалните усложнения. Стимулира производството на имунни тела и повишава локалната имунна защита на бронхиалната лигавица. Съдейства за съкращаване периода на боледуване, способства за максимално бързо възстановяване и може да се приема с антибиотици. Комплексното действие на Имунобор Бронхо го превръща в перфектен избор за склонните към често боледуване, особено хора с хронични респираторни заболявания.

Защо Имунобор Бронхо е изключително подходящ за прием от вегани и вегетарианци?

Имунобор Бронхо се предлага в иновативни растителни капсули (VGcaps) без съдържание на желатин, което го прави подходящ за прием от вегани и вегетарианци. Продуктът е 100% натурален. Има отлична поносимост и не предизвиква нежелани ефекти и странични реакции.

Как се приема Имунобор Бронхо?

Имунобор Бронхо се приема по 1 капсула 3 пъти дневно, след хранене. След това се преминава към поддържаща терапия с по 1-2 капсули дневно. Общият прием продължава 12 седмици, При необходимост курсът може да се повтори след пауза от една седмица.

Повече информация:

Уеб сайт:

https://imunobor.com/

https://www.momo.bg

Фейсбук:

https://www.facebook.com/imunobor/

https://www.facebook.com/www.momo.bg/

Instagram:

https://www.instagram.com/momo_health_wellness_beauty/

Check Also

Чесън за хрема, синузит и инфекции

В нашите балкански ширини чесъна е изключително тачен способ за предпазване от болести в зимните месеци. Обичаме да си го хапваме често и по много! Какво можем да направим обаче ако имаме хроничен синузит или вече сме се разболели и сме с хрема? Ето изпитана рецепта от бабините (фейсбук) книги ;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *