Breaking News
Home > БВО > Етичният фестивал ще е в София! Малкото НДК.

Етичният фестивал ще е в София! Малкото НДК.

Фестивалът „Етичен свят – по-доброто бъдеще“ (2019) ще се проведе за поредна четвърта година за радост на веге общността в България – София, малкото НДК, кино „Люмиер“ и зала „В парка“, 31-ви август (събота) – 1-ви септември (неделя), от 10:00 до 22:00 часа. Основната идея на фестивала е да промотира отговорно консуматорство, а в конкретика засяга теми като здравословно хранене, екологичен начин на живот, етично отношение към природа и животни, себенадмога и духовно израстване. Като един уважаващ себе си фестивал, разбира се, ще се даде възможност на бизнеса да покаже, че вече се произвеждат алтернативни продукти, които да покрепят един по-смислен потребителски избор, зад който стои кауза и морални ценности, а в частта с работилниците, които се предвиждат по време на фестивалните дни – да може и всеки начинаещ да определи колко лесно може да бъде изпълнено всяко решение.

Възможностите и влиятелната роля, които имаме като потребители върху околната среда, живота на планетата, собственото ни здраве и духовното ни израстване – съхранявайки и извеждайки моралните устои на една общност – ни дава основание да правим този Етичен фестивал с много ентусиазъм и вдъхновение.

Не пропускайте и да се забавлявате с нас – с арт и спортните активности, които ще бъдат на открито.

Сайт на фестивала: www.etikafest.com
Събитието във фейсбук ТУК.

Check Also

Чесън за хрема, синузит и инфекции

В нашите балкански ширини чесъна е изключително тачен способ за предпазване от болести в зимните месеци. Обичаме да си го хапваме често и по много! Какво можем да направим обаче ако имаме хроничен синузит или вече сме се разболели и сме с хрема? Ето изпитана рецепта от бабините (фейсбук) книги ;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *