Breaking News
Home > РАСТЕНИЯТА > ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА > Билковите тинктури на Терис

Билковите тинктури на Терис

Започващите студени есенни дни провокират да обърнем повече внимание на нашето здраве и да засилим съпротивителните сили на организма. Днес отново ще обърнем внимание на възможността това да се случи с напълно природни средства, като се запознаем с фирма Терис и услугите, с които може да е полезна на всички нас.

Представете с няколко изречения дейността, с която вече няколко години сте така полезни на хората?

Основната дейност, с която се занимаваме вече 15 години, е ирисовата диагностика. Не е обширно позната на хората в България като практика и истинските специалисти ирисолози в страната се броят на пръстите на едната ръка. Предимствата на метода пред традиционната медицина са огромни, защото има възможността да установи цялостното здравословно състояние на организма, без да има нужда да се посещават десетки кабинети на различни специалисти. Възможно е да се установят предразположения към различни заболявания и така да се предотврати появяването им. Лечението, което се прилага, е изцяло билково и абсолютно безвредно.

Това, с което сме допринесли за най-голямо щастие на нашите пациенти, може би е програмата ни за зачеване, която е поместена в книгата „Лечителите на България“. Благодарение на нея в практиката ни вече има над 400 бебета, родени от жени, на които по медицински път е установена невъзможност за забременяване.

Заради желанието ни да прилагаме изцяло натурални, билкови и безвредни продукти и за да сме сигурни в качеството и чистотата им, създадохме и билковите тинктури „Терис“,  които са с доказан ефект още от първия прием.

Разглеждайки сайта bilkovitinkturi.bg/, посетителят ще види, че всички предлагани продукти са именно тинктури, както се подразбира и от името. Защо точно тинктурите са предпочетената форма на растителни извлеци? Какви предимства имат тинктурите?

Избрали сме да ползваме за лечение билките под формата на тинктури за по-добра и бърза ефикасност. Концентрацията на билките е по-голяма в сравнение, например, ако се приемат под формата на чай. Веществата, съдържащите се в използваните билки, се усвояват в пъти по-бързо от организма, когато са под формата на тинктури, в сравнение с таблетки.

Разкажете малко повече за производството на Вашите фитопродукти? Сами ли отглеждате растенията? Къде?

Билките, които влагаме в тинктурите, са българско био сертифицирано производство. Към всяка билка и всяка тинктура се прилага сертификат за качество и декларация за съответствие. За процеса на извличане на екстракта се използва етилов алкохол от ечемик, така че да сме възможно най-близо до природата. В подходящата доза продуктите ни могат да се приемат и от деца.

 Кои са най-често търсените Ваши продукти?

Най-предпочитани са продуктите за отслабване, проблеми със стомашно-чревния тракт и храносмилането, които са често срещан проблем, заради ниското качество на приеманата храна и влошените хранителни навици.

Също така често са търсени тинктурите за лечение на хипертония, защото те помагат да се преустанови приема на конвенционални лекарства при това заболяване и да се нормализира кръвното налягане. По този начин не се налага доживотен прием на тези лекарства и не се натоварват допълнително черния дроб и бъбреците.

Имате ли обратна връзка от хората, закупили и използвали някои от тинктурите? Споделят ли добри резултати?

Ние държим на обратната връзка, за да сме сигурни в ефективността на тинктурите. Най-сигурната обратна връзка е чрез контролен преглед чрез ирисова диагностика,  при който се прави сравнение на здравословното състояние на организма преди започване приема на тинктури и след проведеното с тях лечение.

Споделете кои продукти препоръчвате за настоящия сезон?

Предвид настъпващия зимен сезон препоръчваме приема на тинктури, които стимулират имунната система и повишават защитните сили на организма срещу различни болестотворни причинители.

Най-търсена и с доказан ефект в този случай е тинктура самбуцин. От малките ни пациенти се приема без прекъсване от месец октомври до месец май, за да не боледуват, особено, ако посещават детски градини, където лесно се предават вирусите между децата.

На сайта http://bilkovitinkturi.bg ще откриете и пакет „Имунитет“, който съдържа, специално подбрани тинктури, които в комбинация обхващат всички органи, които са най-честа мишена за инфекции.

При интерес към някои от продуктите, предлагани в сайта на Терис, може да се възползвате от специално генерирания за читателите ни промокод, VEGEBG1BILKI, с който да получите отстъпка от цената.

интервюто взе: маг. фарм. Невена Захариева

Check Also

КУХНЯТА – НАШАТА АПТЕКА по АЮРВЕДА

Източник: www.ayurveda.newage.bg Публикувано в: ЗЕЛЕНИ АКЦЕНТИ 16/2014 (изтегли броя в pdf-формат) ЛЮЦЕРНА Тази билка има …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *