Breaking News
Home > ВЕГЕТАРИАНСТВОТО > ЗДРАВЕ > Защо, как, къде и кога – Flavon
flavon main products
продуктовата гама на Флавон

Защо, как, къде и кога – Flavon

автори: Росица Драгиева, Владимир Драгиев


Оптималното хранене е утрешната медицина.
Linus Pauling

„Плодовете са несъмненото свидетелство за красотата и даровете на природата. Богати на цветове, вкусове и аромати, те са естествените суперхрани, гъмжащи от витамини, минерали, флавоноиди и антиоксиданти.“
Едгар Кейси

„Нека храната бъде твоето лекарство и лекарството твоята храна.“

Хипократ, бащата на медицината

А коя е храната?

Отговорът на този въпрос е: плодовете.

„Храната съдържа информация, която „говори“ с нашите гени, не е само калории за енергия. Ние се учим от изследванията в областта на nutrigenomics, че храната „говори“ на нашата ДНК, включвайки и изключвайки гени, които водят до здраве или болести. Онова, което ядем програмира нашето тяло със здравословни или болестотворни съобщения.“
Dr. Mark Hyman’s Gaiam blog

Продуктите на Флавон са  еволюционна, плодово-базирана храна от синергично комбинирани, предимно боровинкови, в биологична зрялост, живи, чисти, концентрирани плодове.


Flavon е унгарска компания, основана през 2004 година. Фирмата е производител на 12 продукта, които са космически храни от бъдещето. Самата фирма е изпреварила съвременната индустрия за хранителни добавки с около 10 до 15 години. Тези храни от бъдещето със своите изумителни качества са

са получавали и продължават непрестанно да получават едни от най-престижните бизнес награди на Планетата.
Продуктите на Flavon притежават уникални и изключителни вкусови качества, които не могат да бъдат описани, тъй като няма с какво да се сравнят. Те са подходящи за всички хора: от бебета, при които се започва въвеждането на други храни, различни от кърма, до хора на преклонна възраст. Flavon използва около 50 вида плодове и зеленчуци, като в продуктите няма добавени консерванти, химикали, оцветители или изкуствени субстанции. Те имат уникална гелообразна консистенция, която осигурява висока усвояемост и био-достъпност. Уникалният и таен производствен процес на фирмата осигуряващ запазване на високо активните съставки от плодовете в крайния продукт. Продуктите са на шокиращо ниски цени и са достъпни за всеки. Те са организирани в няколко категории според тяхната енергия и антиоксидантна сила.

Първата категория са базовите продукти  Max, Protect, Kids & Green. Те съставляват Фамилния Пакет.

Flavon Max
Flavon Protect
Flavon Kids
Flavon Green

Следващата по сила и енергия категория са Премиум Продуктите Max+, Joy & Green+. Те съставляват Премиум Пакета.

Flavon Max +
Flavon Joy
Flavon Green +

Базовите и Премиум продукти са в стъклени бурканчета от 240 грама. Във всяко бурканче има огромно количество силно-концентрирани, синергично-комбинирани и живи плодове. Ако човек хапва по една мерителна лъжичка от около 6 грама това прави 40 порции/дози.

Следващата категория се нарича Peak, като продуктите са водно-маслени и маслено-водни емулсии от концентрирани плодове и супер-ценни масла в сашета от 10 грама всяко : Peak Fruit, Peak Veggie, Peak Future и Peak Boost.

Peak Fruit
Peak Veggie
Peak Future
Peak Boost

За да получите идея за тяхната енергия и антиоксидантната сила: едно 10 грамово саше Flavon Peak Fruit има антиоксидантната сила на 15 кг узрели вишни.

Complex Pack

Най-новият продукт на Флавон  от серията Фитнес е Complex Pack: шейк за лесно, бързо, вкусно и пълноценно хранене с прахообразна консистенция, лесно разтворимо във вода с вкус на банан и шоколад. Съдържа грахови и  оризови протеини,

Complex Pack

въглехидрати, растителни антиоксиданти, витамини, минералeн комплекс и други съставки. Не съдържа лактоза, глутен, соя и аспартам! Едно саше е 50 грама, осигурява едно пълноценно хранене и кашончето съдържа 40 сашета/хранения или 2 кг храна.

Всички продукти на Флавон са подходящи за вегани!!!


Тези изумителни храни са съобразени с хроно-нутришън науката или влиянието на храната върху балансиране и хармонизиране биоритмите на човек. Фирмата дава препоръчителни времена за употреба, което води до усилване на ефекта им.

Например Фамилният Пакет се консумира по следния начин:

Сутрин: 1 лъжичка Protect

*11-12 часа или преди обяда: 1 л Max

*14-15 часа: 1 л Kids

*17-18 часа или преди вечеря: 1 л Max

*1 час след вечеря: 1 л Green

2-3 лъжички от тези продукти – без значение от сезона, осигуряват на хапващия го активните субстанции на плодовете и зеленчуците, всеки ден от годината.

Стигнахме и до това, колко струват продуктите на Flavon?

Първо, добре е да се знае, че Flavon е потребителски клуб и продава на членовете на клуба само на едро. Минималната поръчка е 1 кашонче, което може да е един Фамилен Пакет от 4 бурканчета, Премиум Пакет, 60 сашета от Peak продуктите или 40 сашета от шейка Complex Pack. Купувайки си един Фамилен Пакет човек получава възможност за 40 дни да нахрани и осигури на тялото си адекватни количества от скъпоценните съставки на около 30 вида плодове и зеленчуци. Купувайки си 60 сашета от Flavon Peak Fruit (продуктът с най-висока антиоксидантна сила на планетата) човек получава антиоксидантната сила на 900 килограма вишни плюс ползите от останалите съставки и техния синергичен ефект. Едно саше от серията Peak е на цена 2.25€.   (60 сашета) * 2.25€ = 135€ е цената на едно кашонче Flavon за всички държави в ЕС, включително и България. Само хора над 18 години в Европа и САЩ могат да пазаруват, като за това е нужно съществуващ член на клуба Flavon да ги покани. Във Flavon няма начални, месечни и годишни такси и членовете на клуба нямат задължения какви количества и кога да пазаруват. Продуктите пристигат от Унгария с UPS/InTime куриер за около 4-5 работни дни и доставката е 10€. Ако член на клуба Flavon си поръча повече от едно кашонче с продукти в рамките на един календарен месец Flavon му дава 20€ бонус за всяко кашонче след първото. Този бонус автоматично се изважда от следващата му поръчка. Пример: купувам си този месец 3 кашончета и получавам 2 * 20€ = 40€ бонус. В някой от следващите месеци си купувам кашонче и неговата цена вече ще ми е: 135€ – 40€ = 95€. Освен това Флавон предлага и щедър реферален план, с който членовете могат да получават реферално възнаграждение.

Желаем на всички Перфектно Здраве!

Тази статия е написана от членове на клуба Flavon, а не от фирмата Flavon. Официалният сайт на Flavon e: https://www.flavonmax.com/

Нашата покана за присъединяване към клуба на Flavon: http://healthwithflavon.com/M-466223

Check Also

Дръжки от череши – лечебни свойства

Простичко и непознато – защо изхвърляме дръжките от череши, след като можем да ги ползваме …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *