Breaking News
Home > СТАНИ ЧЛЕН

СТАНИ ЧЛЕН

Вече може да се направи регулярно дарение чрез кредитна карта или PayPal акаунт:

Like us? Be with us! :)


И не забравяйте да платите годишният си членски внос! ;)

Year Payment


За да станете член на сдружение Българско Вегетарианско Общество трябва да попълните молба за членство (попълни тук онлайн), придружена по желание с автобиография (CV), изпратена до БВО на адрес: bvo@vegebg.org
На следващото събрание на УС кандидатурата ви ще бъде предложена за приемане. Автобиографичните данни (по желание) са само, за да се ориентираме в професионалните ви умения и да ви включим пълноценно в текущите дейности. Ето линк към някои идеи в тази връзка: www.vegebg.org/2014/apel

Членският внос е минимум 12 лв. на година (по левче на месец, като можете да дадете и повече при желание) и се внася еднократно до три месеца след одобряване на молбата за членство или до средата на всяка нова година, ако вече сте член.
Внасянето на членски внос, целенасочени по отделни каузи или свободни дарения може да направите по следния начин:

1. По банкова сметка:
ОББ (Обединена Българска Банка АД)
Сдружение „Българско Вегетарианско Общество“
IBAN: BG20UBBS80021029711740

2. Чрез еPay онлайн, след като се регистрирате в системата на ePay.bg и преведете през банковата си карта на КИН 8343590467.

3. Във всеки офис на EasyPay, отново с КИН 8343590467 (или микросметка с IBAN: ESPY4004, BIC: CECBBGSF), с уточнение, че става въпрос за плащане към микросметка на ePay за нещо конкретно.

4. Чрез PayPal на акаунт bvo@vegebg.org – имайте предвид, че тук трябва да внесете повече пари, защото PayPal взима такса, както при изпращане, така и при получаване (значително голяма единична такса при малки суми за получаване). Може да го направите и от този бутон:


5. В системите и на PayPal и на ePay има възможност за изпращане на пари от кредитна карта, дори и да не сте регистрирани. Възползвайте се, ако това е вашия най-лесен вариант за превод на пари :)

6. Можете да направите годишен абонамент чрез кредитна карта или PayPal акаунт:

Year Payment


Бланка за членство може да попълните тук или да си изтеглите такава за разпечатване оттук.
Ако използвате разпечатана бланка, трябва да ни я донесете на следващо събрание.

2 comments

 1. Здравейте,

  С удоволствие бих бил един от членовете на БВО.
  Пречка за мен е изискването да бъде попълнено ЕГН във формата за регистрация??
  Защо всъщност ви е необходимо…?

  Поздрави!
  Даниел Данов

  • Александра Вали

   Здравейте, Даниел!
   Ние сме сдружение, което е юридическо лице – не можем да имаме анонимно членство.
   Ако някой има резерви да си дава ЕГН-то, за да членува в Сдружението, просто може да бъде сподвижник и спомоществувател. Това означава, че няма да може да бъде избиран в управленските структури и няма да може да гласува за такива, няма да може да дава официално гласа си за различни инициативи на Сдружението, но не пречи да се включва в екипи и да помага според възможностите си, да дава предложения (ние търсим такива и се вслушваме) и да подпомага финансово определени каузи, ако желае. Официалното членство засега не носи някакви изрични облаги :), но ще работим в бъдеще да има финансови отстъпки на различни места и тогава членството ще има и такова измерение.
   Отделно ние като юридическо лице скоро ще подадем заявка по Закона за защита на личните данни за Администратор на лични данни, за да можем да правим официални подписки и петиции, за които от закона се изисква вписването на ЕГН, за да бъдат разгледани.
   Надявам се да съм била изчерпателна и да заслужим за в бъдеще доверието Ви да се присъедините официално към нас. Ако решите да подпомагате дейността на Сдружението, без официално членство, не се притеснявайте да ни пишете: bvo@vegebg.org
   Ние с удоволствие ще ви включим :)

   Поздрави и усмивки!
   Александра Вали,
   Председател на БВО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *